Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Spevák Opatovský (40) krstil CD. Pomáhali mu sexi pomocníčky
Zdielať na
Hudba

Spevák Opatovský (40) krstil CD. Pomáhali mu sexi pomocníčky

Robo Opatovský krstil svoj nový album.Na pomoc si zavolal dve krásne dámy. Prvou krstnou mamou bola moderátorka spravodajstva televízie Joj Lucia Barmošová a druhou známa herečka, Diana Mórová. A práve Lucia všetkých šokovala. Bola totiž neobyčajne oblečená. Mala na sebe sexi korzet a červenú sukňu. No kto by nechcel takúto pomocníčku?!

Po štyroch rokoch spevák robo Opatovský opäť nahral v poradí už druhý vianočný album. Krstnými mamami boli dve krásky, Lucia Barmošová a Diana Mórová. "Robo podľa mňa má vynikajúci hlas a Vianoce zbožňujem, sú to podľa mňa najkrajšie sviatky roka a páči sa mi, že sú tam aj také osvedčené klasiky ale teda aj autorské piesne," tvrdí moderátorka hlavnej spravodajskej relácie Lucia Barmošová.

Voňavý, zmyselný a hlavne chutný bol aj samotný krst. Netradične sa krstilo, ale veď Lucka to prezradí sama... "Krstili sme čokoládou, to bol Robov nápad a myslím si, že dobrý, lebo Vianoce sú sladké a každý z nás si rád dopraje čokoládu a na Vianoce extra porcie," dodáva moderátorka.

Lucia Vianoce miluje, ale na jej postave to rozhodne nie je vidieť. Aj preto si mohla dovoliť prísť na takúto výnimočnú udalosť vo výnimočnom a vskutku veľmi sexi kostýme. "Tým, že som to nielen krstila, ale ten krst som aj moderovala, sme to celé tak poňali a sme sa s Robom dohodli, že budeme takí vianoční. Naozaj navoďme atmosféru, náladu, tak tie kostými a vianočné oblečenie k tomu patrí, a bol to trošku úlet, ale ja som sa veľmi tešila, ja mám rada také úlety," vysvetľuje Lucia.

Vianoce už klopú pomaly na dvere, má už Santova pomocníčka Lucia nachystané prekvapenia pre svojich najbližších? "Väčšinou si to nechávam skoro na poslednú chvíľu, ale vždy kúpim to, čo chcem," dodáva.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie