Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kuly (39) a Silvia Šarköziová (35) v Paneláku. Zahrali ako profíci
Zdielať na
Hudba

Kuly (39) a Silvia Šarköziová (35) v Paneláku. Zahrali ako profíci

Prišli, vyskúšali a zahrali to na prvú ostrú! Mário Kuly Kollár, spevák skupiny Desmod a Silvia Šarköziová, violončelistka a speváčka Cigánskych diablov podali v Paneláku výkon ako profesionálni herci.

Mohli by im závidieť. Zahrať scénu na prvú ostrú klapku sa aj skutočným hercom podarí iba málokedy. No Kuly so Silviou to zvládli ľavou zadnou. "Dobrý herec a dobrá herečka," reagoval na tento nečakaný úspech Kuly. Pre neho to nebola nová skúsenosť. V Paneláku si zahral už aj predtým - nakrúcali tu videoklip, hral aj sám seba. Silvia mala v Paneláku premiéru.

"Teším sa, že som v bare stretla Imra, aj keď mi nenalial," radovala sa sympatická violončelistka. Prezradila nám, že Panelák sleduje vždy ráno, v repríze, pretože večer zväčša koncertuje.

Obaja umelci zavítali na pľac najpopulárnejšieho seriálu preto, aby Imrovi do baru priniesli malý darček - CD na ktorom je záznam z ich spoločného koncertu. Práve v týchto dňoch totiž križujú Slovensko a fanúšikov prekvapujú novým koncertným programom. Veď počuť cimbal napríklad v piesni Vyrobená pre mňa, to sa nedeje každý deň. No a Kuly sa už aj naučil zopár slovíčok po cigánsky.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: sh

Zdielať na

Najčítanejšie