Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
EXKLUZÍVNE. Seal (49) je už v Bratislave. Užije si deň voľna
Zdielať na
Hudba

EXKLUZÍVNE. Seal (49) je už v Bratislave. Užije si deň voľna

Britský spevák Seal dnes na pravé poludnie priletel do Bratislavy. My sme ako jediní boli pri jeho prílete. Vďaka zrušenému koncertu v Bukurešti si tak charizmatický spevák môže v hlavnom meste Slovenska užiť neplánovane deň voľna.

Pôvodne mal Seal prísť do Bratislavy až v deň konania koncertu - vo štvrtok. Kvôli zrušenému utorňajšiemu koncertu, ktorý sa mal konať v Bukurešti, zmenil svoje plány a dnes o 12:00 vystúpil zo súkromného lietadla na bratislavskom letisku.

Spevák prišiel do Bratislavy sám, jeho technici dorazia pravdepodobne až v priebehu dňa, prípadne zajtrajška. V hoteli ho však už očakával manažér, ktorý sa bude starať o jeho pohodlie. My sme ho ako jediný čakali na bratislavskom letisku. (video)

Zaujímavosťou je, že hoci sa spevák ubytoval v luxusnom hoteli na brehu Dunaja, nevyužíva jeho top služby. Na dve noci si rezervoval apartmán s výhľadom na Dunaj, no nie ten prezidentský. Vopred zaslal aj špeciálne požiadavky - v apartmáne musí mať pripravený odšťavovač na citrusové plody, rôzne adaptéry na nabíjanie a šesť veľkých šálok na kávu. Okrem toho požiadal iba o organickú stravu vrátane organického ovocia.

V Bratislave strávi Seal dva dni a dve noci. Vo štvrtok večer odohrá svoj koncert, na ktorom by mali zaznieť okrem notoricky známych hitov aj novinky z jeho posledného albumu Soul 2.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie