Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Rekordný Gangman Style. Rapper PSY porazil aj Biebera (18)
Zdielať na
Hudba

Rekordný Gangman Style. Rapper PSY porazil aj Biebera (18)

Zdroj: ISIFA

Pren niekoho fantastická skladba, pre iných odrhovačka. Nech je ako chce, trhá rekordy. Juhokórejský rapper PSY a jeho skladba Gangnam Style sa zapísali do Guinessovej knihy rekordov ako najsledovanejšie video na svete.

Fanúšikovia naň klikli už viac ako 825 a pol milióna krát. Korejský parketový lev tak prekonal sladkého tínedžera Justina Biebera. Gangnam Style. Megahit tohto roka. Ovládol internet, televíziu, rádia aj tlač. Nielen tínedžeri po celom svete pri tejto pesničke šalejú.

Davová psychóza, skupinový tanec na námestiach. Táto hitovka sa ozýva z každej strany. A aktuálne už svieti aj v Guinessovej knihe rekordov ako najklikanejšia skladba na YouTube. PSY porazil dokonca aj Justina Biebera a jeho megahit Baby. Kým Bieberovu Baby videlo len niečo vyše 800 miliónov ľudí, Gangnam Style si pozrelo viac ako 825,5 milióna fanúšikov.

Na videosieti YouTube zo slovenských interpretov momentálne kraľuje EGO. Jeho hit "Žijeme len raz" má úctyhodných 18 miliónov pozretí. Na Biebera a juhokórejského rappera počtom klikov síce nemá, ale za úctyhodných 18 miliónov pozretí mu môžeme len gratulovať.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Adriana Mikundová

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie