Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Filip Tůma (34) pomáhal deťom v Sýrii. V Tatrách...
Zdielať na
Hudba

Filip Tůma (34) pomáhal deťom v Sýrii. V Tatrách...

Už osem rokov organizuje UNICEF aukčné galakoncerty a pomáha tak deťom v núdzi. Tentokrát sa dražba presunula do prekrásnych Vysokých Tatier, konkrétne na Štrbské pleso. Hostia si odniesli skutočne zaujímavé predmety za neuveriteľné sumy... Tieto peniaze poputujú do Sýrie k deťom...

Vybavili sme časovku s Petrom Saganom, koncert Mariána Čekovského, obrazy aj dresy," informovala licitátorka Nina Gažovičová.

Najviac dražiteľov bojovalo práve o futbalový dres Messiho, plavbu na jachte či dokonca súkromný portrét. Najviac peňazí vôbec, konkrétne sumu 8000 eur dal istý pán za možnosť vycestovať s pracovníkmi UNICEF-u do Ugandy. "Sám som zvedavý. Rád by som videl realitu aj na opačnom konci sveta. My sa máme fajn, ale tam by som to rád videl," prezradil dražiteľ.

Dobrú vec prišli napokon pod Tatry podporiť aj dvaja ľudia s neuveriteľnými hlasmi. "Ja charitu nikdy neodmietam, takže rada som prišla," komentovala operná speváčka Adriana Kučerová. "Komu, ak nie deťom, treba pomáhať. Či je to na Slovensku, či v Sýrii, proste všade," dodal spevák a herec Filip Tuma.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Mária Pavlíková

Zdielať na

Najčítanejšie