Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
RECENZIA. No Doubt - Push And Shove
Zdielať na
Hudba

RECENZIA. No Doubt - Push And Shove

Krásna blondína a traja skvelí muzikanti. To sú a vždy boli No Doubt. Po desiatich rokoch sa vracajú s novým albumom, na ktorom je jedenásť novučičkých piesní.

Gwen sa nezaprie. Jej prenikavý hlas a výrazný spevácky prejav vždy bol, je a bude dominantnou črtou všetkých skladieb No Doubt. Na tomto albume je to cítiť možno ešte výraznejšie ako na predchádzajúcich, ktoré boli rockovejšie a gitarovejšie. No Doubt sa posunuli vpred.

Na albume Push And Shove je veľmi výrazne cítiť moderné vplyvy. Jednotlivé skladby a tak i celý album je tanečnejší a nájdete na ňom zvuky a nástroje, ktoré No Doubt predtým vôbec nevyužívali. Napríklad balkánske dychové nástroje hneď v titulnej piesni albumu Settle Down.

Ak by ste hľadali hitovku ako bolo Don´t speak, budete zbytočne márniť čas. Typická a jednoznačná pecka na tomto albume nie je. Je to album jedenástich popovo-tanečno-rockových skladieb, ktoré vás zaujmú svojím nápadom, možno si ich budete pospevovať, ale zo stoličiek vás asi nevytrhnú. Na druhej strane vás ale nebudú ani otravovať a ako hudobná kulisa na predvianočnú párty je to naozaj dobrá voľba.

ZOZNAM SKLADIEB:
01. Settle Down
02. Looking Hot
03. One More Summer
04. Push And Shove (feat. Busy Signal and Major Lazer)
05. Easy
06. Gravity
07. Undercover
08. Undone
09. Sparkle
10. Heaven
11. Dreaming The Same Dream

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: SH, UNIVERSAL

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie