Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
KONCERT. Dara Rolins (39) vytiahla na fanúšikov staré hitovky
Zdielať na
Hudba

KONCERT. Dara Rolins (39) vytiahla na fanúšikov staré hitovky

O pár dní bude mať 40 rokov, no rozhodne na to nevyzerá. Dara Rolins. Pôvodne Rolincová. Darinka Rolincová. To malé dievčatko, ktoré s Karlom Gottom spievalo o zvončekoch šťastia.

Mladšia generácia si už asi ani nemôže pamätať, ako vyzerala Dara Rolins pred tridsiatimi rokmi. Malé dievčatko so smiešnym účesom, ktorý bol ale vtedy v móde, zažiarilo po boku zlatého slávika.Je to už neuveriteľných 28 rokov, no hit je to stále.

O pár rokov neskôr bola z darinky slečna s trvalou na vlasoch a spievala o nešťastnej láske zo škoslkých lavíc. Pamätáte si ešte text piesne Čo o mne vieš? A čo slaďák Anjelik môj?

Každá zamilovaná tínedžerka vtedy usedavo plakala do vankúša a snívala o svojom princovi na bielom koni. Dnes? Dievčence slzia pri Justinovi Bieberovi.

Lenže, klasika je klasika a vie to aj dnes už ultramoderná Dara. A tak na koncerte neváhala a na rozbesnený a roztancovaný dav vytiahla aj tieto starinky so svojho repertoáru. Ako jej to išlo a ako reagovalo publikum, to uvidíte v priloženom videu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: SH

Zdielať na

Najčítanejšie