Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Takto býva bývalý kozmonaut a Ivan Bella (47)
Zdielať na
Hudba

Takto býva bývalý kozmonaut a Ivan Bella (47)

Poďme si teraz ukázať nejaké to celebritné bývanie! Tento týždeň sme sa do bytu nanominovali človeku, ktorý je naozaj jedinečný. Veď uznajte - ako jediný Slovák bol vo vesmíre! Hovoríme o Ivanovi Bellovi, slovenskom kozmonautovi.

Až 13 rokov muselo ubehnúť od chvíle, kým na vlastné oči uvidíte, ako žije a býva prvý slovenský kozmonaut! Prezradil aj prečo má v obývačke loď. "Táto loď je podľa princípu feng-šuej a je to loď prosperity, ktorá by mala rodine pomáhať po tej ekonomickej stránke," tvrdí Ivan Bella. 

Priznal, že rád varí. "Ak mám trošku času, tak rád varím," povedal kozmonaut. Ivan Bella ale žije zdravo! "Mám taký rituál – denne si dám na naštartovanie pol litra vody s citrónom – telu doplní tekutiny a citrón, aj keď je kyslý, odkysluje a je dobrým štartérom," prezradil. A zabrnkal aj čo-to na gitare.

Na mieste knižnice boli kedysi dvere! Teraz tu ale sídlia obľúbené knižky pani Bellovej a maketa orbitálneho komplexu MIR, na ktorej Ivan Bella pôsobil celých 6 dní. "Momentálne nie som profesionálny vojak, ale som stále zamestnanec rezortu obrany a pracujem na ministerstve obrany, v oblasti, ktorá sa zaoberá riadením vojenskej diplomacie," priznal.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie