Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Karin Haydu (35). Má nového chlapa?
Zdielať na
Hudba

Karin Haydu (35). Má nového chlapa?

So žúrmi sa tento roztrhlo tento týždeň vrece. Ten druhý, ktorý sme navštívili, sa niesol v komornejšom duchu. O pikošky však nebola núdza ani tu. Karin Haydu sa napríklad rozčertila, keď sme začali spomínať jej nového chlapa...

Nechýbala ani kráľovná posledných čísel novín a časopisov Karin Haydu. Tú totiž po rozchode s bývalým priateľom Martinom Rácom, ktorý je momentálne stále vo väzbe, spájajú s iným mužom. Jeho identitu vraj nepozná ani samotná herečka.

"Dočítala som sa, že je z fitness centra. Stačí sa na mňa pozrieť a zistíte, že som nikdy necvičila, takže neviem, o akej známosti hovoria," povedala herečka. To, že by mal po jej boku figurovať nejaký muž, nie je novinka. Už v minulosti ju podľa jej vlastných slov viackrát prichytili.

"Už ma spájali s bratrancom, takže je mi to jedno," tvrdí. Na jej názor sa vraj nikto nepýta a herečka teda na svoju obranu, tento raz použila pomoc právnikov. "Ale klamať a zo slušných ľudí robiť kreatúry a naopak, tomu nerozumiem," myslí si. 

Úsmev na tvári ale nikdy nestráca Erika Barkolová, ktorá sa taktiež dočítala, že je už jojkárska exmoderátorka. "Stále som jediná učiteľka sexu v Československu," tvrdí. Na jej reláciu sa úzkostlivo pripravuje a preto jej trošku prekážalo, že pred našou kamerou nemá dostatok make-upu. Spoločnosť jej robili dcéry a istý muž. 

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie