Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bon Jovi (50) je na dne. Jeho dcéra sa predávkovala heroínom
Zdielať na
Hudba

Bon Jovi (50) je na dne. Jeho dcéra sa predávkovala heroínom

Zdroj: ISIFA

Jediná dcéra speváka Bona Joviho svojmu slávnemu tatkovi nahnala poriadny strach. Predávakovala sa heroínom. Devätnásťročnú Stephanie ihneď po tomto incidente zatkli.

Stephanie našli v jej izbe v študentskom internáte v New Yorku. Je hospotalizovaná, no zakrátko by ju mali prepustiť do domácej liečby. Zároveň ju prepustili na kauciu s tým, že sa dostaví na súdne pojednávanie.

V ten istý deň zatkli aj 21-ročného študenta, ktorý taktiež požil heroín. Hamilton College, ktorú obaja zatknutí navštevujú, vydala vyhlásenie, podľa ktorého jej študenti aj zamestnanci spolupracujú s políciou pri vyšetrovaní.

Skupina Bon Jovi vznikla v roku 1983 v New Jersey. Výraznejšie sa jej podarilo presadiť s treťou štúdiovkou Slippery When Wet (1986), z ktorej pochádzajú napríklad skladby You Give Love a Bad Name, Livin' on a Prayer či Wanted Dead or Alive.

Medzi jej ďalšie hity patria piesne ako Bad Medicine, Keep the Faith, Bed of Roses, Always, It's My Life, Thank You for Loving Me, Have a Nice Day alebo (You Want To) Make a Memory. Kapela má dodnes na konte 11 štúdiových albumov, z ktorých na celom svete predala viac ako 130 miliónov kópií.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: SITA, topstar

Zdielať na

Najčítanejšie