Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
RECENZIA. P!nk - The Truth About Love
Zdielať na
Hudba

RECENZIA. P!nk - The Truth About Love

V poradí šiesty štúdiový album kontroverznej Američanky je asi najlepší zo všetkých, ktoré doteraz nahrala. Energický, úderný, výpovedný a hlavne chytľavý. Nezameniteľný prejav tejto, dnes už matky, sa vám istotne dostane pod kožu.

Album začína pekne zostra - hymnickou skladbou Are we all we are, v ktorej P!nk jasne dáva najavo, že ostáva verná svojmu štýlu. Rezkosť a údernosť nechýba ani v prvom singly - Blow Me (One Last Kiss), ktorý debutoval na vrcholoch hitparád po celom svete.

Singel Try, ku ktorému natočila speváčka vskutku fascinujúce video plné akrobatických kúskov je však už o láske. Tak ako napovedá aj názov albumu, Pravda o láske, aj v tejto piesni speváčka odhaľuje svoje vnútro a vyznáva sa zo svojich pocitov a možno aj skúseností z manželstva.

Zaujímavosťou a novinkou zároveň sú duety, ktoré zatiaľ nepatrili do repertoáru P!nk. Sama často hovorievala, že iný speváci s ňou spolupracovať nechcú, pretože sa im zdá príliš divoká. Na tomto albume si s ňou zaspievali hneď niekoľkí. V piesni True love môžete počuť Lily Allen. Výraznejšie sa prejavili dvaja páni - Eminem v piesni Here Comes The Weekend a Nate Ruess v balade Just Give Me a Reason.

Album vychádza v dvoch verziách - ako klasické CD s trinástimi skladbami a v DeLuxe verzii, v ktorej na druhom CD nájdete ďalšie štyri novinky.

Suma sumarum, The Truth About Love dáva poslucháčovi možnosť pochopiť, ako P!nk vníma lásku, aký je jej pohľad na vzťahy - nekonvenčný, divoký, ironický a zábavný zároveň. Presne ako ona a jej tvorba. Nechýbajú na ňom ani skladby plné vážnosti a snahy riešiť problémy trápiace spoločnosť.

Vydáva: Sony

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Sony, ah

Zdielať na

Najčítanejšie