Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dobojované! Rolins (39) dostala dcéru, ex Homola musí platiť!
Zdielať na
Hudba

Dobojované! Rolins (39) dostala dcéru, ex Homola musí platiť!

Po niekoľko mesačných ťahaniciach a prepieraní špinavej bielizne na verejnosti sa súd medzi Darou Rolins a jej bývalým Matejom Homolom skončil dohodou. Lolu (4) dostala Dara!

Napriek tomu, že otec Laury chcel od speváčky, aby sa o dcéru starali striedavým systémom, napokon sa dohodli inak. Vychovávať malú Lolu bude Dara. Matej Homola dostal právo vidieť svoju dcéru niekoľkokrát týždenne, spolu však 10 dní mesačne. Rovnako má nárok byť s ňou polovicu letných prázdnin.

Svoj podiel na dohode má údajne sociálna pracovníčka a súd bol už iba formalitou. "Som rada, že už táto zbytočne vyhrotená situácia skončila,"povedala speváčka pre český denník Blesk.

Bombastické alimenty však speváčka nedostane. Jej bývalý partner a otec malej Laury jej mesačne pošle "len" 5 tisíc korún. "Najdôležitejšie je pre mňa blaho mojej dcéry", dodala speváčka.

Dnešný súd je prvý, pre ktorý má Dara dôvod na úsmev. V auguste ju totiž v Prahe odsúdili na 26 mesiacov podmienečne za nehodu, pri ktorej zomrel Jiří Rotrekl. Rozsudok však nie je právoplatný, keďže sa voči nemu speváčka odvolala.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: ISIFA, blesk.cz, mol

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie