Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
CD skupiny Dilemma pokrstil Kuko (38) motorovou pílou
Zdielať na
Hudba

CD skupiny Dilemma pokrstil Kuko (38) motorovou pílou

Teraz sa spolu vyberieme na jednu výnimočnú párty. Krst nového CD skupiny Dilemma nebol hocijakým krstom. Krstilo sa totiž motorovou pílou! To však nebola jediná pikoška celého večera...

"Veľa ľudí na to zareagovalo, pretože sú zvedaví, čo to je Dilemma aká to je muzika, a čo chceme tým povedať. Dnes sa to aj dozvedia," prezrádza hneď na úvod líder skupiny Ján Spišák. "Musím povedať, že je to veľká vec, urobiť takúto šou a hneď na začiatku zaujať divákov. Takto by sme to mali robiť," smeje sa druhý krstný otec Martin Valihora.

Krst nového CD bol netradičný. Krstní rodičia Valihora a Kuko museli dávať pozor, aby náhodou neprišli k úrazu. "Tak som si povedal, že nebudem piť, pretože alkohol a motorová píla, to nejde moc dohromady," komentoval Kuko.

Na párty sme stretli aj bývalú Miss Veroniku Husárovú s priateľom. Po pár pohárikoch vínka sa na parkete rada vykrúca aj herečka Milena Minichová s výbornou náladou. Naopak spevák Jakub Petraník si na istý čas vstúpil do svedomia. Vraj to so žúrovaním už poriadne preháňal a teraz seká dobrotu. "Ja tým, že som východniar, nemám veľmi mieru a tie dni potom sú celkom depresívne a nebavilo ma to."

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Stanislava Pavolová

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie