Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jennifer Lopez (43) v Prahe? Dve deti a zajačik!
Zdielať na
Hudba

Jennifer Lopez (43) v Prahe? Dve deti a zajačik!

U našich českých susedov koncertovala jedna z najslávnejších žien sveta. Jennifer Lopez. Do Prahy prišla aj so svojimi dvomi deťmi a o 18 rokov mladším partnerom. Ubytovali sa v luxusnom prezidentskom apartmáne. A prejavili sa, ako sa na celebritu patrí, aj hviezdne maniere. Usporiadatelia jej napríklad museli z Nemecka priniesť špeciálnu kávu a vodu, no a požiadavkou bola šatňa v bielej farbe, vrátane bieleho nábytku a bielych kvetín.

"Splnila som si životný, najväčší sen, je to nádhera, je krásna, fantastická," hovorí fanynka z Varšavy Urszula.

Žiadne rozhovory, jasne ukazuje dvojmetrový bodyguard. Jennifer nasadá do luxusného auta a odchádza na koncert do najväčšej pražskej športovej haly. Ukázalo sa, čo je už dávno známe. Jennifer nie je žiadna veľká speváčka, ale výborne tancuje a jej koncerty sú predovšetkým veľkou show.

Narodila se v Bronxe v obyčajnej rodine. Išla si za svojím snom, byť známou po celom svete, a to sa jej splnilo. Spieva, hrá, má svoju módnu značku, parfém a na účte miliardy. To najcennejšie je ale vraj najkrajšie pozadie planéty.

"Je proste skvelá, ako človek, ako herečka, speváčka," dodala Urszula. Zástupy fanúšikov stáli pred hotelom aj po koncerte, kde si prenajala prezidentský apartmán za 2 500 eur na noc.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie