Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Chaka Khan (59) ponúkla Bratislave zmes funky, r'n'b, soulu a džezu
Zdielať na
Hudba

Chaka Khan (59) ponúkla Bratislave zmes funky, r'n'b, soulu a džezu

Funkovou udalosťou roka na Slovensku bolo jednoznačne vystúpenie americkej speváčky Chaka Khan v hlavom meste. Medzi divákmi, ktorí sa prišli pozrieť na energické vystúpenie speváčky, nechýbali ani známe tváre, pre ktoré je vzorom. Aj idoly predsa majú svoje idoly.

Známy slovenský hudobník Martin Valihora pritiahol na Slovensko už viaceré hviezdy svetovej hudobnej scény. Bratislava tak tentokrát mohla zažiť poriadny funkový večer v podaní legendy tohto hudobného žánru speváčky Chaka Khan. Tá má za sebou spoluprácu s takými menami ako Prince, Mary J Blidge, Stevie Wonder a mnohými ďalšími hviezdami. Takmer 60-ročná Chaka neohúrila slovenské publikum iba svojim nezameniteľným hlasom, ale najmä energiou, ktorú rozdávala všade naokolo.

Khan si prešla v živote naozaj všetkým. Bola závislá na drogách, neskôr svojho syna zachraňovala pred obvinením z vraždy. Ako sama tvrdí, životné okolnosti ju veľmi zmenili a ona zostala aj napriek sláve obyčajným človekom. "Prirodzená, v podstate skromný človek, ktorý miluje ľudí a miluje obyčajnosť, život, jednoduchosť a krásu, takže mali sme veľa spoločných tém a som šťastný, že aj moja dcéra mohla zažiť v takej blízkosti takú veľkú zenu a možno sa to v jej živote aj nejako ukáže," povedal Valihora.

Príchod Chaka Khan na pódium spríjemnili predkapela Funk Unite, Johny Mečoch, Melánia Kasenčákova, Ivan Vereš ci Monika Bagárová. Na ich vystúpenie sa v sprievode ochrankárov prišla priamo do publika pozrieť aj speváčka. V zákulisí pred koncertom tentokrát nevládla žiadna nervozita, ani stres.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie