Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Majk Spirit (28). Láska cez internet? Prečo nie...
Zdielať na
Hudba

Majk Spirit (28). Láska cez internet? Prečo nie...

Doba je už inde, Google je pre mňa zázrak, všetky informácie sú tam, stačí si ísť pre ne, nebyť pohodlný pán. Toto v jednej zo svojich piesní spieva momentálne najúspešnejší slovenský raper, Majk Spirit. A tak išiel do Googlu, no a my sme mu boli v pätách.

Majk Spirit paradoxne neprišiel do Googlu informácie hľadať, ale ich tam odovzdať. Využil na to jednu z mnohých technických vymožeností a prostredníctvom internetu sa rozprával so svojimi fanúšikmi z celého sveta.

"Miško si prvý český a slovenský umelec, ktorý je v Googli. Aký je to pocit,"
pýtala sa jedna z fanúšičiek. "Vieš čo? Skvelý. Som rád, že sa to podarilo mne, ďakujem za to svojmu manažérovi, ktorý sa o to celé postaral," pohotovo odpovedal raper.

To bola hodinová debata pred web kamerou, ktorú sledovalo viac ako 1000 divákov. Iba ôsmi vyvolení však mali možnosť komunikovať s ním prostredníctvom videohovoru, ostatní mu svoje otázky písali. Moderné technológie a sociálne siete sú pre rapera každodennou súčasťou života. Denne informuje svojich fanúšikov takmer o všetkom, čo zažíva. Zatiaľ to vraj nikto nezneužil.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie