Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Po Bieberovi (19) sa na koncerte povracala aj Lady Gaga (26)
Zdielať na
Hudba

Po Bieberovi (19) sa na koncerte povracala aj Lady Gaga (26)

Americká speváčka Lady Gaga sa na sobotňajšom koncerte v Barcelone priamo na pódiu povracala, čím napodobnila kanadského speváka Justina Biebera, ktorému prišlo zle počas vlastného vystúpenia týždeň predtým.

Rovnako, ako v prípade Biebera, aj nevoľnosť 26-ročnej Lady Gaga kamerou zachytil minimálne jeden z návštevníkov koncertu. Video sa v súčasnosti dá nájsť na YouTube. Speváčke prišlo zle počas interpretácie skladby The Edge Of Glory, no nevoľnosť ustála a takmer bez prerušenia pokračovala v šou.

Počas nej sa na chvíľu objavila aj s dresom miestneho futbalového klubu FC Barcelona. Na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter po koncerte napísala, že na vystúpenie v katalánskej metropole nezabudne, pričom o vracaní na pódiu sa nijako nezmienila. Neskôr ale na Twitteri umiestnila odkaz na video z YouTube, ktoré jej nevoľnosť zachytáva. "Dúfala som, že si to nikto nevšimol, no v podstate je to celkom smiešne," napísala.

Koncert v tamojšom Palau Sant Jordi bol posledným z európskej časti jej svetového turné Born This Way Ball, ktoré odštartovala 27. apríla v juhokórejskom Soule. Pokračovať v ňom bude od 26. októbra, kedy sa predstaví v Mexiku. Do konca roka hviezda absolvuje aj koncerty v Strednej a Južnej Amerike, Juhoafrickej republike, Nórsku a Rusku. Od 11. januára bude vystupovať v USA a Kanade. Posledný koncert by mala absolvovať 16. marca v Miami.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie