Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Lady Gaga (26) fajčila marihuanu priamo na koncertnom pódiu
Zdielať na
Hudba

Lady Gaga (26) fajčila marihuanu priamo na koncertnom pódiu

Americká speváčka Lady Gaga, ktorá je známa najmä svojimi módnym výstrelkami, neostala svojej bujarej povesti nič dlžná ani na tohtotýždňovom koncerte v holandskom Amsterdame. Priamo na pódiu si totiž zapálila marihuanovú cigaretu, ktorú následne hodila medzi divákov.

Hviezda fanúšikom povedala, že práve metropola Holandska, ktoré sa mimochodom snaží obmedziť drogovú turistiku, je vhodným miestom na to, aby mohla otvorene hovoriť o svojej láske k tejto droge a beztrestne si ju vychutnať.

"Chcem, aby ste všetci vedeli, že mi totálne zmenila život a vďaka nej som prestala piť. Je to totálny duchovný zážitok pre mňa aj moju hudbu," povedala speváčka svojmu publiku. List marihuany sa podľa nej stal novým symbolom mieru.

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, pochádza z New Yorku a preslávila sa skladbami Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Celkovo získala už vyše 400 cien, medzi ktorými je i päť Grammy. Dve z nich si vyslúžila vďaka skladbe Bad Romance pochádzajúcej z EP The Fame Monster (2009). Zo zatiaľ posledného albumu Born This Way, ktorý vyšiel minulý rok, pochádzajú single Born This Way, Judas, Edge Of Glory, You And I a Marry The Night.

Celosvetovo predala približne 23 miliónov albumov a 64 miliónov singlov. Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011 a rok predtým sa stala Interpretom roka podľa magazínu Billboard. Koncom júla oznámila, že sa objaví v pripravovanom filme Machete Kills režiséra Roberta Rodrigueza. Okrem nahrávania nového albumu, ktorý by mal vyjsť začiatkom budúceho roka, sa Lady Gaga v súčasnosti venuje koncertovaniu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie