Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Speváčka Shakira (35) je tehotná. S Piquém čakajú dieťa
Zdielať na
Hudba

Speváčka Shakira (35) je tehotná. S Piquém čakajú dieťa

Kolumbijska speváčka Shakira čaká so svojim priateľom Gerardom Piquém dieťa. Shakira sa o svojom požehnanom stave pochválila na svojich webových stránkach.

Držiteľka hudobného ocenenia Grammy čaká vo svojich 35-ich rokoch prvé dieťa. jej o desať rokov mladší partner Piqué hrá ako obranca v katalánskom futbalovom klube FC Barcelona. "Ako už mnohí viete, Gerard a ja s radosťou očakávame narodenie nášho prvého dieťaťa. V tomto čase sme si museli určiť priority v našich životoch a preložiť všetky promo aktivity, ktoré sme mali naplánované v najbližších dňoch," napísala speváčka na svojej oficiálnej webovej stránke shakira.com.

Gerard Piqué, ktorý sa v stredu večer v zápase Ligy majstrov proti Spartaku Moskva zranil, na potvrdenie tehotenstva reagoval publikovaním obrázku cumlíka na sociálnej sieti Facebook.

Speváčka odsúva svoje propagačné aktivity a mimo iného napríklad nevystúpi ani na piatkovom hudobnom festivale iHeartRadio v Las Vegas. "Znamená to, že nebudem súčasťou iHeartRadio Music Festivalu. Ďakujem Clear Channel a mojim fanúšikom za lásku a pochopenie. Posielam veľký bozk," dodala Shakira. 

Shakira, celým menom Shakira Isabel Mebarak Ripoll, odštartovala svoju kariéru v roku 1991 nahrávkou Magia, ktorá je však pre svoj komerčný neúspech v súčasnosti považovaná iba za promoalbum. Oficiálnym debutom sa tak stal až album Pies Descalzos (1996), po ktorom nasledovali postupne štúdiovky Dónde Están los Ladrones? (1998), Laundry Service (2001), Fijación Oral Vol. 1 (2005), Oral Fixation Vol. 2 (2005), She Wolf (2009) a Sale el Sol (2010). Okrem toho má na svojom konte aj štyri živé nahrávky a dve kompilácie.

Medzi jej najväčšie hity patria skladby Whenever, Wherever; Underneath Your Clothes, La Tortura (feat. Alejandro Sanz), Hips Don't Lie (feat. Wyclef Jean), Beautiful Liar (feat. Beyoncé) či Waka Waka (This Time for Africa). V utorok televízia NBC oznámila, že Shakira bude novou mentorkou v talentovej šou The Voice, kde nahradí speváčku Christinu Aguileru. Okrem nej budú v súťaži pôsobiť aj Usher, Adam Levine z Maroon 5 a Blake Shelton.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie