Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Chris Brown (23). Na jeho album nalepili varovanie, že bije ženy
Zdielať na
Hudba

Chris Brown (23). Na jeho album nalepili varovanie, že bije ženy

Niekoľko kusov najnovšieho albumu Fortune (2012) amerického r'n'b speváka Chrisa Browna v londýnskych obchodoch HMV zákazníkov prekvapilo nálepkami: "Varovanie - nekupujte si tento album! Tento muž bije ženy."

S najväčšou pravdepodobnosťou ide o narážku na incident februára 2009, keď zaútočil na svoju vtedajšiu priateľku, barbadoskú spevácku hviezdu Rihannu. Predpokladá sa, že za nálepkami stojí niektorá z organizácií zameraných proti domácemu násiliu.

Dvadsaťtriročný Chris Brown má na svojom konte päť štúdiových albumov - Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011) a spomínaný Fortune. K jeho najúspešnejším hitom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss, With You, No Air (feat. Jordin Sparks), Look at Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes) alebo Forever. Tento rok získal prestížne hudobné ocenenie Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album (F.A.M.E.).

Chris Brown, ktorý v súčasnosti randí s Karrueche Tran, sa však do povedomia dostal aj spomínaným útokom na Rihannu. Za svoj čin dostal päťročnú podmienku, 180 dní verejnoprospešných prác a musel tiež absolvovať ročný program o rodovo podmienenom násilí.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie