Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Lady Gaga (26) si vyholila časť hlavy, pozrite sa
Zdielať na
Hudba

Lady Gaga (26) si vyholila časť hlavy, pozrite sa

Žeby už nevedela čo od dobroty? Americká speváčka Lady Gaga si najnovšie nechala vyholiť časť hlavy. Ako uviedla na sociálnej a mikroblogovacej sieti, urobila tak vraj na počesť kamarátovej zosnulej matky.

Neurobila to však tak, ako väčšina celebrít, ktoré sa z módnych dôvodov zbavujú svojich vlasov na ľavej alebo pravej strane hlavy. Kontroverzná hviezda sa nechala vyholiť od temena ku krku. Na sociálnej a mikroblogovacej sieti zverejnila fotografiu nového účesu a pripojila k nej komentár venovaný známemu fotografovi Terrymu Richardsonovi. "Urobila som to pre teba, Terry. Veľmi ma mrzí strata tvojej matky," uviedla.

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, pochádza z New Yorku a preslávila sa skladbami Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Celkovo získala už vyše 400 cien, medzi ktorými je i päť Grammy. Dve z nich si vyslúžila vďaka skladbe Bad Romance pochádzajúcej z EP The Fame Monster (2009).

Zo zatiaľ posledného albumu Born This Way, ktorý vyšiel minulý rok, pochádzajú single Born This Way, Judas, Edge Of Glory, You And I a Marry The Night. Celosvetovo predala približne 23 miliónov albumov a 64 miliónov singlov.

Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011 a rok predtým sa stala Interpretom roka podľa magazínu Billboard. Koncom júla oznámila, že sa objaví v pripravovanom filme Machete Kills režiséra Roberta Rodrigueza. Okrem nahrávania nového albumu, ktorý by mal vyjsť začiatkom budúceho roka, sa Lady Gaga v súčasnosti venuje aj koncertovaniu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie