Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tásler (33) a spol. hrali pred netradičným publikom. Slovenskými futbalistami
Zdielať na
Hudba

Tásler (33) a spol. hrali pred netradičným publikom. Slovenskými futbalistami

Viete, čo majú spoločné známi futbalisti a skupina IMT Smile? Kapela si vyhráva kedy chce a futbalisti, zhodou okolností tí naši, môžu občas aj prehrať. Chlapci z trávnika a chlapci z Prešova si spolu poriadne užili, a to v rockovom duchu. IMT Smile odohrali totiž tento koncert pre naozaj vzácnych hostí.

Ivan Tásler za celé pôsobenie svojej kapely zažil rôzne koncerty. Tento sa však aj podľa jeho slov zapíše do pamäte ako jeden z najšpeciálnejších. "Ešte pred tým, ako začneme hrať, musím povedať, že dnešný večer je už len pre nás úplne iný. Hrať pre toľko vážených futbalistov, ako dnes večer, to som ešte nezažil," začal koncert frontman kapely Ivan Tásler.

"Určite je to jeden z najlepších slovenských spevákov," myslí si Marek Hamšík. Ivan s kapelou sa ukázali to, čo dokážu najlepšie. Akí sú však futbalisti? "Biedni. keby takí biedni boli chalani ako my, tak to by bolo strašné pre Slovensko. Masaker," hovorí Ivan Tásler. "My máme to šťastie, že my vždy vyhrávame a oni niekedy prehrajú," doplnil ho brat Miro.

Ivan Tásler však svoje pohybové schopnosti opäť ukázal. Okrem spevu na pódiu totiž nikdy nechýba tanec v jeho svojskom podaní. Tento raz do toho ale údajne nedal všetko. "Dnes som sa šetril. Dnes som mal pocit, že až tak nepredvádzam. Aj s tým, že osadenstvo bolo najmä mužské, tak som nemal pocit, že by bolo nejak vhodné tancovať," tvrdí Tásler.

"Mám rád slovenskú tvorbu a IMT SMile je celkom v pohode," uviedol hráč FC Liverpool Martin Škrtel. Dlhý potlesk vrátil kapelu ešte niekoľkokrát na pódium a odohratie poslednej pesničky sa teda predlžovalo, ako na ihrisku. Futbalisti síce nekopírovali kreácie Ivana Táslera, ale si spolu s kapelou IMT Smile zaspievali. 

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie