Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vrátia sa k sebe? Chris Brown (23) pobozkal Rihannu!
Zdielať na
Hudba

Vrátia sa k sebe? Chris Brown (23) pobozkal Rihannu!

Karrueche Tran, súčasnú priateľku amerického r'n'b speváka Chrisa Browna údajne nahnevalo, že spevák na štvrtkovom odovzdávaní MTV Video Music Awards pobozkal a objal svoju expartnerku, speváčku Rihannu.

Tran, ktorá sa na ceremoniáli nezúčastnila, dokonca ani nevedela, že Brown na udeľovanie MTV Video Music Awards pôjde. Spevák sa tam totiž rozhodol ísť na poslednú chvíľu a svojej priateľke to neoznámil. "Keď ho videla s Rihannou na takom veľkom verejnom podujatí, tak ju to veľmi nahnevalo. Ten bozk bol pre ňu ako facka na verejnosti," uviedol nemenovaný zdroj z okolia páru.

Brown a Rihanna sa rozišli 8. februára 2009 po tom, čo spevák na barbadoskú hviezdu zaútočil v aute. Napadnutie malo byť vyvrcholením hádky po tom, ako si speváčka v Brownovom telefóne prečítala textovú správu od inej ženy. Rihanna musela pre zranenia zrušiť plánované vystúpenie na ceremoniáli udeľovania hudobných cien Grammy v ten večer.

Brown sa jej neskôr za útok a vyhrážanie verejne ospravedlnil a žiadal o odpustenie. Spevák za svoj čin dostal päťročnú podmienku, 180 dní verejnoprospešných prác a musel tiež absolvovať ročný program o rodovo podmienenom násilí.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie