Skoro jasno
13°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Boris Kollár (47). Jeho milenka tvrdí, že ona ho skrotí!
Zdielať na

Boris Kollár (47). Jeho milenka tvrdí, že ona ho skrotí!

Boris Kollár (47) a Andrea Heringhová (31) sú párom, o ktorom sa hovorí takmer stále. A práve tomu má byť koniec! Andrea sa totiž rozhodla, že zakročí. Nepolepšiteľnému záletníkovi a otcovi šiestich detí vraj pritiahne uzdu...

Rozhodnutie držať si intímne veci za dverami vlastného domu sa údajne vo vzťahu Andreji a Borisa vypláca v dobrom slova zmysle. ,,Presne tak, rozhodla som sa, že už nebudem rozoberať moje vzťahy," povedala Andrea.

,,Myslím si, že je lepšie, keď si človek tak chráni svoje súkromie. Keď sa o ľuďoch nevie tak veľa. U nás toho bolo už toľko poprepieraného... ," pokračovala.

Výlet do Ameriky

V decembri odišla Andrea bez Borisa na študijný výlet do Ameriky. Zmienka o tom, že svojho drahého nechala doma sa taktiež, s výnimkou TopStar, takmer nikde neobjavila. Teraz  Andrea prežíva pokojné obdobie a plánuje opäť vycestovať. Tentokrát už aj s Borisom a deťmi.

,,Chcela by som mať deti so sebou. Tiež to nie je až taék jednoduché, pretože Nik chodí do školy. Nechcem veľmi tlačiť na pílu a vytiahnuť ho z kolektívu," dodáva modelka. 

Modeling vešia na klinec

I napriek tomu, že kariéru modelky už pomaly vešia na klinec, ponúk je stále mnoho. Premýšľa dokonca aj nad podnikaním. Štúdium v Amerike je ale pre ňu prioritou.

,,Väčšina ľudí si myslí, že mám jednoduchý život. Ja však môžem povedať, že od rána do večera sa naozaj niečo deje a je toho tak veľa, že dni mi hrozne rýchlo utekajú a ja si naozaj neviem predstaviť, že by som do toho zahrnula prácu. Toto asi v mojom prípade nehrozí," tvrdí Andrea.

Deti sú prvoradé

Andrea tvrdí, že svoje deti na vedľajšiu koľaj rozhodne neodstavuje. Vraj im vychádza stále v ústrety a prispôsobuje im celý svoj program. Rovnako to bude i v Miami, kde údajne Boris Kollar kúpil vilu.

,,Keď tam už budeme, tak by som to chcela spojiť aj s tým, aby aj Nik študoval, takže uvidíme, ako to bude. Buď to budem striedať, budeme častejšie cestovať, alebo pôjdeme na dlhšie," povedala Heringhová.

www.swisscum.ch

Súvisiace články

Najčítanejšie