Skoro jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Kate Middleton má 30! Poteší ju darček od princa Williama?
Zdielať na

Kate Middleton má 30! Poteší ju darček od princa Williama?

Hoci u žien sa vek nehovorí, nie všetky dámy ho môžu utajiť. Podobnú „smolu“ má aj Kate Middleton. O jej dnešných 30-tich narodeninách hovorí celý svet. Médiá bilancujú najmä posledné mesiace, počas ktorých sa stala členkou kráľovskej rodiny. Poddaní sú s vojvodkyňou z Cambridge zatiaľ spokojní, no radi by ju už videli s bruškom.

Kate Middleton oslavuje svoje okrúhle jubileum po prvý raz ako princezná. Jej prvým verejne známym darčekom bola účasť na premiére nového filmu Steve Spielberga z vojnového obdobia.

Vojvodkyňa z Cambridge zažila naozaj kráľovské privítanie od 600 vojakov a ich rodín, ktorí od mladého páru dostali pozvanie. Pre samotného režiséra bola účasť kráľovskej rodiny na premiére veľkou cťou. Zvítanie si však dopredu nenacvičil.

Žiadna bujará oslava, len skromný večierok

Ako bude Kate svoju 30-tku oslavovať, zostáva zatiaľ tajomstvom. Kráľovský dvor zverejnil iba to, že pôjde o skromný večierok v kruhu najbližšej rodiny. Objavili sa však aj ifnormácie, že párty by sa mala niesť v duchu 80-tych rokov a nemalo by na nej chýbať karaoke. O narodeninovom dare pre svoju manželku mlčí aj princ William.

Kate sa zatiaľ škandálom vyhýba

Poddaní sú zatiaľ s vojvodkyňou spokojní. Okrem ostro sledovanej kráľovskej svadby má Kate za sebou prvú zahraničnú cestu po Kanade, stretnutia so svetovými lídrami aj prvé Vianoce strávené s kráľovskou rodinou vo víkendovom sídle v Sandringhame.

Najvýraznejšie však vojvodkyňa ovplyvnila módny biznis. Stala sa ikonou mladých žien a ňou nosené modely sa bleskovo vypredajú. Zatiaľ sa Kate vyhýba škandálom, takže novinári jej nestrpčujú život tak ako princezne Diane. Dnes, v deň jej 30 narodenín na ňu ale zrejme budú striehnuť na každom kroku, aby odhalili podrobnosti z osláv.

Kate Middleton a princ William, svadba

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie