Polojasno
18°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Víťazom Talentu Atai z Kirgizska, pomôže rodine
Zdielať na

Víťazom Talentu Atai z Kirgizska, pomôže rodine

Zdroj: csmatalent.sk

Poznáme víťaza šou Česko Slovensko má Talent. 100 000 eur a angažmán v Las Vegas získal tanečník Atai Omurzakov z Kirgizska.

Celú šou patril medzi najväčších favoritov. Svojím tanečným umením si získal celé Slovensko aj Českú republiku. Všetci si ho zamilovali už počas kastingov. Veď jeho electric boogie bolo výnimočné. V treťom semifinále predviedol tanec, ktorý mal príbeh robota, ktorý bol nabitý emóciámi. Vo finále opäť nenechal nič na náhodu. Scénickým tancom chcel ukázať boj medzi dobrom a zlom. Svojím umením opäť zdvihol zo stoličiek porotu aj prítomných divákov.

Šesť miliónov kirgizských somov

Fanúšikovia šou Česko Slovensko má Talent poslali najviac hlasov práve fenomenálnemu tanečníkovi. Atai si zo šou odniesol viac ako šesť miliónov kirgizských somov. "Ďakujem všetkým, ktorí si našli čas a sledovali moje vystúpenia. Ďakujem za všetky hlasy, je to moja prvá výhra v živote," vyhlásil dojatý Atai. 

O víťazovi sa rozhodovalo medzi Ataiom a synovcom a strýkom z cirkusu Jo-Joo. Práve malí chlapci sa stali najväčšími talentmi z Česka a Slovenska. Pozrite sa, prečo práve Atai vyhral šou Česko Slovensko má Talent.

Talent bol najsledovanejší

Originálnu šou Česko Slovensko má Talent prevalcovalo konkurenciu. Šou sledovalo v nedeľu večer 595 000 divákov.

Exkluzívne informácie o šou Česko Slovensko má Talent nájdete TU!

Súvisiace články

Najčítanejšie