Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Herec Ladislav Chudík (87). Trápia ho bolesti
Zdielať na

Herec Ladislav Chudík (87). Trápia ho bolesti

Herecká legenda Ladislav Chudík rozhovory do médií poskytuje iba málokedy. Jeho zdravotný stav mu to nedovoľuje. Nám však charizmatický herec venoval nám pár minút a síl, ktoré zbiera v sebe len veľmi ťažko. O dňoch plných bolesti a jeho podlomenom zdraví nám otvorene porozprávala jeho manželka pani Alena.

Vždy keď môže je charizmatický herec medzi ľuďmi a spomína na krásne časy.ô Už týždne však skloňuje len slovo bolesť. Na otázku, ako samá, odpovedal: "Ťažká otázka, lebo v tele mi zase niečo vynecháva." Jeho manželka, s ktorou je už tridsať rokov magazínu TOPSTAR povedala, čo herca trápi.

"Momentálna má problémy so žlčovými cestami. To človeka trápi, sú to bolesti. Každá bolesť človeka vykráda zo síl a 87-ročného človeka dvojnásobne. Trvá veľmi dlho, kým sa z toho dostane," dodala manželka Alena.

Utrápený a unavený

Herec sa snaží s chorobou bojovať. "Som dosť utrápený a unavený..., " tvrdí Chudík. hercova manželka Alena však verí, že zdravotný stav jeho manžela sa zlepší. Taktiež dúfa v tom, že na dosky, ktoré znamenajú svet sa jej manžel ešte postaví. "Keď sa človeku zachová myslenie, mozog, vtedy je stále živý," dodáva manželka Alena.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie