Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Jožovi Pročkovi praskli nervy. Pred kamerou sa pustil do policajta!
Zdielať na
TopStar

Jožovi Pročkovi praskli nervy. Pred kamerou sa pustil do policajta!

Nakrúcanie s Jožom Pročkom dopadlo naozaj dramaticky. Inak pokojná a idylická návšteva u bývalého moderátora nabrala celkom opačný smer. Emócie začali gradovať, keď sa Jožo postavil zoči-voči policajtovi. O chvíľu sa priamo na ulici odohrala medzi ním a mužom zákona hádka, aká sa len tak nevidí...

Kedysi bol niekým, kto svojím humorom oslovoval masy ľudí. Vždy dokázal strhnúť na seba pozornosť a jeho relácie žali úspechy. Niektorí ho zbožňovali, iným ležal v žalúdku pre jeho nevypočítateľné správanie.

To, že ho stále má, Jožo Pročko potvrdil aj pri ostatnom nakrúcaní. Štáb televízie Joj sa rozhodol zistiť, ako po tom, čo sa stratil z obrazovky, žije kedysi známy zabávač. Keď sme sa však vybrali po jeho stopách, nikto nemohol tušiť, ako to napokon dopadne. 

Pokojné nakrúcanie s Jožom Pročkom sa začalo meniť, keď pred svojím domom v Haliči zbadal policajtov. A odrazu bol konflikt na streche. Jožovi sa nepáčilo, že jeden z policajtov fotí jeho auto. Priamo na ulici tak začali padať ostré slová.

Nadávky a policajné chvaty

Policajt tvrdil, že vozidlo fotí preto, že parkuje na vyhradenom parkovisku. Jožo ho však vzápätí upozornil, že podľa neho ani on so služobným vozom neparkuje s kostolným poriadkom. "Toto natoč, ako zastal," začal kričať na kameramana.

Odrazu muž zákona Jožovo správanie nevydržal a vzduchom sa zahnala jeho ruka. Schytil exmoderátora pod krk a Pročko začal z celej sily po ulici nadávať. Pročko vzápätí začal s emóciami a poriadnou dávkou adrenalínu v hlase vysvetlovať, prečo parkuje, ako parkuje. "Ja som poslanec tohto mesta a požičal som si toto auto. Volám sa Jožo Pročko," dodal a na záver na adresu policajta vypustil ešte zopár poriadne šťavnatých výrazov.

tv joj

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie