Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
VIDEO: Moderátor Talentu Prachař si zahral v seriáli. Hádzal svišťom
Zdielať na

VIDEO: Moderátor Talentu Prachař si zahral v seriáli. Hádzal svišťom

Čo Čech to muzikant a aj zabávač. Potvrdilo sa to pri výrobe seriálu Hoď svišťom, kde si odskočil moderátor talentu Jakub Prachař. Sparing partnerov pri nakrúcaní robili Vojta Dyk a Petra Polnišová. Nezbedná trojica sa začala pred kamerami zabávať sama a padli salvy smiechu.

Dovolenka v našich veľhorách pre českú dvojicu z hudobnej skupiny Nigthwork Jakuba Prachařa a Vojta Dyka začala veselo. Trvala síce len niekoľko hodín, no zážitkov z nej majú chlapci veľmi veľa. 

Moderátor Talentu opísal aj svoj vzťah k slovenským veľhorám. "Ja najradšej jazdím sám, nikomu nepoviem. Je pokoj, nemusím sa s nikým deliť o stan a najradšej mám tie lavínovky. Tam kde to padá, to sú moje miesta, tam si rozložím oheň. Nie sú tam turisti, je tam pokoj," s humorom priznáva moderátor Talentu. 

Herci si nakrúcanie užívali

Pri nakrúcaní seriálu lavíny nepadali. Iba ak tie slovné. Trojica sa niekedy tak odviazala, že sa zapotil aj režisér. "Ja som tam občas zapojil aj slovenčinu, lebo si myslím, že je to veľmi malebný a spevavý jazyk. Tak mi to prišlo vhodné, keď už som tu. A v Čechách to moc nevyužijem," tvrdí známy český herec Vojta Dyk. 

Kvality svojich kolegov ocenila aj Petra Polnišová. "Oni sú veľmi šikovní chalani, aj som vedela, že to nebude problém," dodala populárna herečka.

Epizódu zo seriálu Hoď svišťom, v ktorej si zahrali mladí talentovaní herci Prachař s Dykom, uvidíte v pondelok o 22:40 na JOJke.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie