Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Nevinní. Nová láska sa zrodí o 21:15 na Jojke!
Zdielať na

Nevinní. Nová láska sa zrodí o 21:15 na Jojke!

Ja sa nesmierne teším na príbeh veľkej lásky na Jojke. Začne to tak krásne. On sa zaľúbi do nej a ona do neho. Viac v tejto chvíli nepovieme, ale pozrieme sa, ako svoje úlohy vnímajú hlavné hviezdy Nevinných.

Mladej herečke sa scénar ihneď zapáčil

Príbeh zakázanej lásky dvoch mladých ľudí otvára veterinár Patrik, ktorý pomieša karty osudu nielen mladej Kristíny. Vierohodné stvárnenie postáv zverili tvorcovia aj mladým charizmatickým hercom. Patrika stvárňuje začínajúci Jozef Jurčišin Kukľa a Kristínu si zahrala taktiež začínajúca - Kristína Povodová.

"V momente ako som dostala prvé scenáre, tak som sa do toho začítala a bolo to pre mňa ako román na pokračovanie, že som normálne čakala, že čo bude ďalej," opisuje svoje prvé pocity 20-ročná herečka.

Hviezdi aj hlava a krk rodiny

Hlavu a krk rodiny, ktorý vraj tou hlavou rafinovane pohybuje, je samozrejme otec a matka. Tých si zahrala dvojica Maroš Kramár a Lucie Zedníčková. Oboch hercov spája okrem filmového zväzku aj niekoľkoročné priateľstvo.

Známa česká herečka je matkou dvoch detí aj v súkromí, a tak jej Anna prirastá k srdcu aj pre materské povinnosti. Hoci by našli spoločnú reč, to čomu by sa rada vyhla, sú práve trápenia seriálových dcér.

Mladý vyšetrovateľ bude drzý

Drzý pred kamerou a drzý aj v súkromí. To na seba bonzol ďalší mladý študent herectva Dominik Gajdoš. Nedajte sa pomýliť jeho výrazom. Ako vyšetrovateľ nikomu nič neodpustí.

Na úlohu sa svedomito pripravoval, zvedavými otázkami dokonca zasypával aj kamarátov policajtov. Snažil sa urobiť maximum, aby mladému policajtovi správne porozumel.

youtube.com

Súvisiace články

Najčítanejšie