Jasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Madonnin (53) brat žije už vyše roka na ulici
Zdielať na

Madonnin (53) brat žije už vyše roka na ulici

Zatiaľ čo si jedna z najlepšie zarábajúcich umelkýň tejto planéty užíva luxus vo svojom vynovenom mestskom byte v New Yorku a v honosných sídlach v Los Angeles a Londýne, jej brat býva pod mostom v americkom štáte Michigan.

Spravodajský portál Michigan Messenger nedávno uverejnil správu o bezdomovcoch v severnej časti mesta. Medzi ľuďmi, s ktorými robili rozhovor, sa objavil i brat Madonny, 55- ročný Anthony Ciccone. Brat slávnej Madonny si v interview pochvaľoval veľké porcie a ubytovanie, aké poskytuje mesto Traverse City bezdomovcom.

Môže sa to prihodiť každému

"Moja rodina sa mi otočila chrbtom, práve v čase, keď som prežíval ťažké obdobie," povedal Ciccone, ktorý sa teraz živí zbieraním plechoviek zo smetiakov. "Myslíte si, že som neodpovedal na podobnú otázku už miliónkrát - prečo je moja sestra multimilionárka a ja som bezdomovcom na ulici? Nikdy nehovor nikdy - toto sa môže prihodiť každému," pokračuje.

Pracoval v rodinnom vinárstve

Ciccone naposledy pracoval v rodinnej vinohradníckej firme Ciccone Vineyard & Winery v Suttons Bay v Michigane. Predtým, ako prišiel pred rokom a pol o prácu, sa Ciccone staral o rodinnú kolekciu, ktorá istý čas obsahovala aj päť variantov Madonna Wine.


Madonna_vulgárne gesto_detail na tvár

SITA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie