Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Jana Kirschner ukázala dcérku Matildu
Zdielať na

Jana Kirschner ukázala dcérku Matildu

Speváčka Jana Kirschner sa pred pol rokom stala matkou. Spevácka kariéra išla bokom a spolu s priateľom Eddiem sa tešia z dcérky Matildy. Magazínu TOPSTAR sa podarilo natočiť Janu so svojou milovanou dcérou.

Malé krásne usmievavé batoľa sprevádza speváčku Janu Kirschner na každom kroku. Ak ju nemá v náručí ona, hrá sa na klokana jej priateľ Eddie. Malá Matilda už teraz spoznáva tajomstvá muzikantského života. Mladý pár využíva služby opatrovateliek iba minimálne, starostlivosť o bábätko si vedia väčšinou rozdeliť medzi sebou.

"Ona je výborná, skvelá. Je spoločenská, skoro vôbec neplače a je samostatná. Všade ju berieme so sebou, miluje hudbu...," hovorí speváčka. Jana odporúča všetkým ženám, ktoré sa dlho venovali len sebe a kariére, aby sa stali matkami.

Pozornosť médií speváčke vôbec nechýba. Kariéra totiž už nie je na prvom mieste. " Poviem to ľudsky, človek prestane riešiť somariny. Proste nerieši hlúposti, rieši úplne iné veci a je to krásny život...," teší sa z úlohy matky Jana Kirschner.

Speváčka doma nemá ani kočiar. Pyšní rodičia Matildu všade nosia Veď so speváčkou prešla už niekoľko galérií a parkov v Londýne. 

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie