Oblačno
25°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Rihanna sa pýšila cudzím perím...
Zdielať na
TopStar

Rihanna sa pýšila cudzím perím...

Rihannin tyrkysový outfit viacerých pobúril. Bol totiž z pštrosieho peria. Organizácia Ľudia pre etické zaobchádzanie so zvieratami tvrdí, že speváčka sa pýšila ukradnutým majetkom.

Rihanna sa pýšila cudzím perím a to doslova! Kritizujú ju za top z pštrosieho peria, v ktorom sa predviedla pri uvádzaní jej nového parfumu. Nepáči sa to najmä organizácii Ľudia pre etické zaobchádzanie so zvieratami (v preklade: People for the Ethical Treatment of Animals).

"Rihanna sa predvádza ukradnutým majetkom, v tomto prípade perím, ktoré bolo pravdepodobne vytrhnuté priamo z chrbta jeho majiteľa," uviedla hovorkyňa organizácie Sandra Smiley. Ďalej tvrdí, že neberie ohľad na líšky, kravy a hady. Do jej zoznamu zvierat, ktoré zneužíva po tomto outfite pribudli podľa nej aj vtáky. "Perie väčšinou šklbú kurčatám, husiam, pštrosom a emu zaživa," pokračovala.

"Stále dúfame, že Rihanna ako obeť násilia si otvorí srdce a naučí sa súcitiť aj s ďalšími trpiacimi," skonštatovala hovorkyňa na záver. Rihanna sa k tejto kritike zatiaľ nevyjadrila...

Splash News

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie