Oblačno
18°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Melánia Kasenčáková (27) tancovala po boku rappera Kanyeho Westa
Zdielať na
TopStar

Melánia Kasenčáková (27) tancovala po boku rappera Kanyeho Westa

Slovenská tanečnica Melánia Kasenčáková alias Lady Mel spolupracovala s americkým rapperom Kanyem Westom. Turné po jeho boku si naplno užívala. Tvrdí, že je to sen každého tanečníka. Jej sa po 16 rokoch tvrdej driny splnil.

Lady Mel, ktorá pred pár rokmi súťažila v jojkárskej reality show Miliónový tanec, sa splnil sen. Účinkovala na turné s populárnym Kanyem Westom. "Je to sen každého tanečníka stáť na silnom stagei so silným spevákom svetovej úrovne a ja som oceňovala každú jednu sekundu," teší sa Lady Mel. Priznáva, že príprava vystúpenia svetového formátu bola tvrdá. Slovenskú tanečníčku to však neunavovalo. Práve naopak na každú šou či skúšku sa tešila.

Keď vyšla s rapperom na pódium po prvý raz, nemohla tomu uveriť. "Cítila som strašné zadosťučinenie za všetko, čo som do toho dala," uviedla. Emócie boli skutočne veľké. Počas jednej šou sa jej dokonca vymkli spod kontroly a tanečnica sa rozplakala. "Bolo to pre mňa strašne nové aj napriek tomu, že tancujem šestnásť rokov," spomínala Lady Mel. Počas jedného z koncertov si zatancovala aj sólo. Je to obrovský úspech, z 20 tanečníčok totiž mali tú česť iba dve.

Počas spolupráce s Kanyem Westom si užívala cestovanie, fotenie, nakrúcanie videí, ale najmä samotné vystúpenia. "Veľká vec sa udiala v mojom živote," podotkla. Melánia sa v projekte osvedčila. Možno totiž bude tancovať pre rappera aj v ďalších turné. Tvrdí to český tanečník a choreograf Yemi A.D., ktorý robil choreografiu už pre niekoľko Westových šou.

Sita

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie