Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Pikantná spoveď herečky Šuvadovej: V kabelke nosím vibrátor!
Zdielať na

Pikantná spoveď herečky Šuvadovej: V kabelke nosím vibrátor!

Slovenská herečka Silvia Šuvadová nám na kameru prezradila pikantnosti z intímneho života. Jej otvorená spoveď prekvapila i nášho vyslaného reportéra v USA Maroša Kočana. Rozrečnila sa totiž aj o sexe či vibrátore, ktorý so sebou nosí v kabelke...

Rozhovor o pravidelných zápchach v americkom Los Angeles so Silviou Šuvadovou sa neplánovane otočil na horúce témy. Slovenská herečka roky žijúca v Spojených štátoch nemala problém prehovoriť o podrobnostiach zo svojho intímneho života.

Najskôr reportérovi Jojky bez okolkov priznala, čo pre ňu predstavuje najväčší problém, keď ostane trčať v typickej americkej zápche. A bola k nemu naozaj úprimná. "Keď som smädná, tak je veľmi zle, ale keď mi treba cikať, tak to je najhoršie," prezradila Silvia.

Podľa nej sú na tom oveľa lepšie muži, ktorí v takýchto prípadoch môžu aspoň využiť prázdnu fľašku. "Pre ženu je to však veľmi náročné," vysvetlila ďalej známa herečka, ktorá prezradila aj ďalšie podrobnosti zo svojho súkromia. Okrem iného sa priznala, že v kabelke zvykne nosievať vibrátor!

facebook.com

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie