Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Konečne! Brad Pitt (47) a Angelina Jolie (36) sa budú brať!
Zdielať na
TopStar

Konečne! Brad Pitt (47) a Angelina Jolie (36) sa budú brať!

Ďalšia kráľovská svadba! Tentokrát však nie doslova. Brať sa budú slávne hollywoodske hviezdy Brat Pitt a Angelina Jolie. Po šiestich rokoch spoločného života chystajú svadbu a to už o niekoľko mesiacov. Pre magazín Us Weekly to potvrdili tri nezávislé zdroje.

Pošuškáva sa, že svoje áno si povedia vo zámku Miraval vo Francúzsku. Svadba vraj bude v kruhu najbližšej rodiny a priateľov. Pár určite neplánuje drahú a honosnú svadbu, akú mal Brad s Jenifer Anniston. Tá stála jeden milión dolárov, čo je viac ako 700 tisíc eur. Radšej uprednostnia neformálnejšiu oslavu.

Film Pán a Pani Smithovci sa stal pre nich osudným. Ich láska sa totiž rodila práve pri nakrúcaní tohto trayleru.  

Doteraz Angelina a Bratt svadbu odmietali. Rozhodli sa, že sa vezmú až vtedy, keď budú mať rovnakú možnosť aj lesbičky a gayovia. Zdá sa, že za rozhodnutím zobrať sa sú ich malé ratolesti. "Deti sa nás pýtajú na manželstvo," zveril sa v jednom z májových rozhovorov Brad. "Je to pre nich čím ďalej tým dôležitejšie a preto je to niečo, čím sa budeme musieť zaoberať," dodal. 

Ani pre jedného to však nebude prvá svadba. Pre Pitta pôjde o druhú. Jeho nastávajúca bola zrejme žiadanejšia, áno povie už po tretí raz. Vydatá bola za Johnnyho Lee Millera a Billyho Boba Thorntona.

isifa

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie