Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Victoria Beckham (37) porodila, má prvú dcéru
Zdielať na
TopStar

Victoria Beckham (37) porodila, má prvú dcéru

Britskému prominentnému páru Davidovi a Victorii Beckhamovcom sa narodila prvá dcéra. Vytúžené dievčatko priviedla Victoria na svet v nedeľu v Los Angels. Bábätko dostalo meno Harper Seven.

Bývalá členka skupiny Spice Girls porodila v nedeľu krátko pred ôsmou hodinou ráno dievčatko. Vážilo niečo cez tri kilogramy. Nová členka rodiny Beckhamovcov, Harper Seven, má troch bratov. Podľa čerstvej mamičky sa Brooklyn, Romeo a Cruz tešia, že sa im narodila práve sestrička. 

Novorodeniatko má v druhej časti svojho mena sedmičku. Tá má totiž v ich rodine magický význam. Otcovi Davidovi priniesla šťastie vo futbale a aj malá sa narodila zdravá v siedmom mesiaci. Viktória sa podľa slov Davida cíti skvele. Ich malé stvorenie má vraj doma už všetko prichystané. Mamička pre ňu nakúpila záplavu ružovo-fialových šatočiek.

V pohodlí domova ju s láskou privítajú aj jej traja bratia. Najstarší Brooklyn sa narodil v roku 1999. Po ňom nasledoval v roku 2002 Romeo a v roku 2005 Cruz. Správy o tom, že sa ich rodina rozrastie o dcéru, potvrdili Beckhamovci v marci.

ano

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie