Oblačno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Tackajúci sa Jakub Prachař obťažoval jojkárskeho reportéra
Zdielať na
TopStar

Tackajúci sa Jakub Prachař obťažoval jojkárskeho reportéra

Televízni reportéri musia v práci rátať doslova so všetkým. Svoje by o tom vedel povedať aj jojkársky redaktor Maroš Kočan, ktorý pravidelne prináša z USA svoje príspevky. Pri nakrúcaní sa mu do záberu nepriplietol iba opitý černoch ale aj tackajúci sa moderátor Jakub Prachař.

Svetlo sveta uzreli nové zábery z nakrúcania pokračovania úspešnej šou Česko Slovensko má talent v americkom Las Vegas. To však nerušili len oslavujúci Američania, ale aj známy moderátor Jakub Prachař.

Ten sa počas nakrúcania dotackal k jojkárskemu reportérovi Marošovi Kočanovi, ktorý sa práve do mikrofónu snažil správne povedať svoje odhlásenie. To mu však vďaka Jakubovej nadpráci nevyšlo.

Maroš totiž videl, že za jeho chrbtom sa deje čosi nezvyčajné a z pochopiteľných dôvodov sa začal mýliť. V tej chvíli už naplno za ním totiž vystrájal J. Prachař, ktorý sa do svojej roly vžil až príliš a verne dokázal zahrať ožrana. Je jasné, že chlapci si upútavku museli zopakovať, všetci sa však zhodli, že to za ten kúsok naozaj stálo. 

tv joj

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie