Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Drogy jej zničili život, Whitney Houston (48) dospievala
Zdielať na

Drogy jej zničili život, Whitney Houston (48) dospievala

Drogy sú jej prekliatím! Americká speváčka Whitney Houston cíti, že potrebuje pomoc v "procese dlhodobého zotavovania". Skončila ambulantné liečenie, podľa magazínu TMZ však dobrovoľne hľadá dodatočné protialkoholické a protidrogové liečenie.

Speváčka si najala nepretržitého inštruktora, ktorý jej pomáha dodržiavať všetky pokyny. O aké liečenie presne ide, zatiaľ nie je jasné. Ako však uviedol nemenovaný zdroj blízky speváčke, "tentoraz to skutočne chce" dokázať.

Hovorkyňa divy Kristen Foster predĺženie liečby zatiaľ nepotvrdila. Pred niekoľkými dňami však poprela fámy, že by sa Houston liečila na pľúcny emfyzém, ktorý mal byť následkom jej fajčenia. Tieto správy sa začali šíriť po jej minuloročnom koncerte v austrálskom Brisbane, kde v polovici skladby I Will Always Love You prestala spievať.

Interpretka hitov ako I Wanna Dance with Somebody, I Will Always Love You či I'm Every Woman mala v minulosti s drogami a alkoholom početné problémy. V roku 2009 sa vrátila na scénu albumom I Look to You, ktorý následne predstavila na turné.

Niektoré koncerty však zrušila a na tie, ktoré absolvovala, mala väčšinou negatívne reakcie. Jej fanúšikovia boli sklamaní najmä zo speváčkinho hlasového prejavu.

TASR/Mark J. Terrill

Súvisiace články

Najčítanejšie