Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Sebavedomý Zolo: Mojsejová je už stará, šou vyhrám ja!
Zdielať na

Sebavedomý Zolo: Mojsejová je už stará, šou vyhrám ja!

Pár dní pred finále reality show šéfka sme sa už stretli s víťazom. Teda vlastne s dotyčným, ktorý si myslí, že vyhrá. Extravagantný súťažiaci Zoltán je totiž o svojej výhre na 100 percent presvedšený. Údajne je najväčším obľúbencom podnikateľky z Pereša.

Výhru má už vo svojich rukách! Alebo zatiaľ skôr len v predstavách. Zoltán, ktorý sa radí medzi jedného z najkonfliktnejších finalistov reality show šéfka o svojom víťazstve vôbec nepochybuje.

Tvrdí, že Nora Mojsejová ho preferuje viac, ako ktorého koľvek iného súťažiaceho. Údajne si ho obľúbila už na samom začiatku. Sebavedomie mu teda rozhodne nechýba.



Aj keď o prehre vôbec neuvažuje, svet by sa podľa jeho slov nezrútil. Dostal vraj mnoho ponúk a o prácu teda núdzu mať nebude. Premyslené má i to, ako naloží s výhrou.

"Prvú výplatu miniem určite celú, lebo mal by som vyplatiť celý štáb a ísť za Barborou do Prahy. Totiž povedala, že keď to vyhrám, tak sa naseká na kúsky pred kamerou, tak to zavolám aj vás, keď chcete," povedal nám na kameru sebaistý Zolo.

"Dennodenne mi stúpa počet fanúšikov na Facebooku. Aj o 30 až 60 ľudí. Traja zo štyroch ľudí na mňa nadávajú, ale jeden z nich sa ma aj zastane," povedal ďalej Zolo našej reportérke.

Zolo zo šou Šéfka

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie