Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
VIDEO: Lindsay Lohan ako sexi upírka!
Zdielať na

VIDEO: Lindsay Lohan ako sexi upírka!

Americká herečka Lindsay Lohan nafotila odvážne fotky. Sú skutočne sexi. Stvárňuje na nich dráždivú úpírku. Ústa má celé od krvi akoby práve niekoho docicala. Imidž upírky dopĺňajú aj špicaté zuby.

Lindsay si momentálne odpykáva trest za krádež v klenotníctve. Aj napriek tomu sa však venuje úplne iným aktivitám ako sú verejnoprospešné práce či čas strávený vo väznici.

Tentokrát sa vydala na dráhu fotomodelky. A nie hocijakej! Lindsay na fotkách stelesňuje sexi upírku. A to doslova. Jej ústa sú totiž celé od krvi a nechýbajú ani drsné špicáky.  

K foteniu bolo natočené aj originálne video. Herečka sa v ňom vášnivo bozkáva s druhým upírom. Zahral ho americký herec Michael Trevino. Dvojica sa svojej úlohy chopila ako sa patrí. Video a fotografie sú naozaj skvostné. Autorom týchto záberov je Tyler Shieldse. Momentálne sú v Los Angels na výstave s názvom "Život nie je žiadna rozprávka". 


Herečka do budúcna plánuje účinkovanie v americkom filme o gangsterovi Johnu Gotti. Popri tom v súčasnosti vyučuje vo väznici hodiny herectva. 

YOUTUBE

YOUTUBE

Súvisiace články

Najčítanejšie