Zatiahnuté
11°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Britney Spears sa chystá na koniec sveta!
Zdielať na

Britney Spears sa chystá na koniec sveta!

Konkrétne tancovať až do konca sveta. Till The World Ends je totiž jedna z jej najobľúbenejších piesní z nového, v poradí už siedmeho albumu Femme Fatale. A zakiaľ v klipe tancuje v podzemí veľkomesta "až kým svet neskončí", pre svojich fanúšikov chystá veľkolepú letnú šou!

"Moje turné už toto leto bude pompézne, bude to senzačná šou a ja sa na ňu veľmi teším, pretože už veľmi dlho som žiadnu takú nepripravovala. Som vzrušená," zdôverila sa médiám popová princezná Britney Spears. Presne tak ako v piesni z albumu Till The World Ends aj súčasťou jej letného turné bude zložitá a náročná choreografia, ktorá má fanúšikov doviesť do varu.

"Práve pieseň Till The World Ends je pochmúrna, mestská, je to moje najobľúbenejšie video. Jej atmosféra je iná ako v ďalších piesňach. Je v ňom veľa tanca a zložitej choreografie, dúfam, že moji choreografi mi pomôžu aj pre fanúšikov pripraviť na leto poriadnu šou."

29-ročná speváčka odštartuje turné, na ktorom predstaví fanúšikom Femme Fatale, už 16. júna v Kalifornii a reťaz vystúpení povedie až do Kanady. Okolo turné už stačil vypuknúť jeden škandál, keď speváčka avizovala účasť Enriquea Iglesiasa, ktorý následne túto informáciu poprel. Šou sa však zúčastnia iné hudobné hviezdy, s ktorými na albume taktiež spolupracovala.

REUTERS

REUTERS

REUTERS

REUTERS

Súvisiace články

Najčítanejšie