Skoro jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Lindsay Lohan a márnica?! Tak tu si má odpracovať trest...
Zdielať na

Lindsay Lohan a márnica?! Tak tu si má odpracovať trest...

120 hodín v márnici, vraj aby "videla, čo sa stáva, keď ľudia pijú a potom si sadnú za volant". Okrem toho ďalších 360 hodín v ženskom centre. Toto je trest, ktorý si vyslúžila hollywoodska problémová herečka Lindsay Lohan na súde v Los Angeles po porušení podmienky z roku 2007.

24-ročnú herečku zároveň odsúdili aj na 120 dní väzenia. Právnička Shawn Holley však krátko po vynesení rozsudku uviedla, že sa voči nemu odvolá. Lohan porušila podmienku krádežou náhrdelníka v hodnote asi 1600 eur z klenotníctva vo Venice.

No ešte v piatok po vynesení rozsudku už aj herečku prepustili z väzenia. Zaplatila totiž kauciu vo výške až 75 tisíc dolárov (asi 50 tisíc eur)! Problémovej kráske však veľmi pomohla aj ústretová sudkyňa, ktorá prehodnotila jej zločin krádeže z ťažšieho stupňa zločinu na obyčajný priestupok. Slobodu si však veľmi dlho možno neužije a pokojne môže vyfasovať až jeden rok odňatia slobody...

Náhrdelník sa jej "do rúk dostal" 22. januára v kalifornskom Venice. Herečka tvrdí, že išlo o nedorozumenie, podľa nej dostala povolenie si náhrdelník požičať. Stalo sa tak iba tri týždne po tom, čo ju prepustili zo zariadenia na liečbu závislostí a pre médiá avizovala, že sa zo svojich činov poučila.

ISIFA

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie