Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Anketa: Podobá sa moderátor Michalka viac na Kaliňáka či brata Petra?
Zdielať na

Anketa: Podobá sa moderátor Michalka viac na Kaliňáka či brata Petra?

Nielenže sa bratia dvojičky podobajú ako vajce vajcu, spriaznenú dušu majú aj v podobe exministra vnútra Roberta Kaliňáka! Moderátor Paľo Michalka nám prezradil, čo všetko ho aj spolu s bratom stálo to, že sa podobajú na nerozoznanie. A tiež či je pravda, že dvojičky mávajú k sebe veľmi blízko.

"My sme sa podobali tak pekelne, že nás vlastný otec nevedel rozoznať!" spomína na svoje mladícke časy moderátor Paľo. Spolu s bratom sa do svojich 11-tich rokov podobali natoľko, že prekvapivo mali s ich rozoznaním problémy aj príbuzní. "Vždy keď prišla tá veta vyniesť kôš, otec povedal radšej Peťo Paľo vyniesť kôš!"

Prvé ročníky mali na škole dokonca aj totožný imidž! A to veľmi spolužiakom ani učiteľom pre rozoznanie chlapcov nepomohlo. A to nie je všetko! Z prílišnej podoby bratia mohli aj ťažiť. Skúsili to niekedy? Využili vzájomnú podobnosť vo svoj prospech? Dozviete sa vo VIDEU!

Napokon spriaznenú dušu môžu bratia Michalkovci nájsť aj v podobe súčasného ministra vnútra Daniela Lipšica, ktorého brat dvojča takisto vykonáva povolanie ako Paľov brat Peter! A čo podoba moderátora Paľa a exministra vnútra Kaliňáka? S kým by ste si ho viac splietli? S vlastným bratom alebo exministrom? HLASUJTE v našej ankete!

TV JOJ

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie