Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
PROMI Noviny o 17:30: Dnes uvidíte...
Zdielať na

PROMI Noviny o 17:30: Dnes uvidíte...

PROMI Noviny sú opäť nabité horúcimi pikoškami zo sveta šoubiznisu. Dozviete sa, že herečka Zdena Studenková rozdáva poriadne tvrdé rany, otec z povolania Boris Kollár sa nám posťažoval, čo všetko musí kupovať svojim deťom. Speváci Tásler s Müllerom síce taja spoluprácu, my však vieme, že spolupracujú na novom albume.

Dozviete sa aj iné zaujímvé podrobnosti zo života známych osobností. Sledujte PROMI noviny dnes o 17:25

PROMI Noviny sú  už aj na známej sociálnej sieti. Každý deň budete medzi prvými vedieť, čo pre vás dievčatá z redakcie pripravili do vysielania, čo zažili na výrobách a kde ich najbližšie môžete stretnúť. Staňte sa fanúšikom PROMI Novín TU!

Nenechajte si ujsť najčerstvejšie a exkluzívne informácie:</p><p>- premiérka Iveta Radičová včera do noci žúrovala. Boli sme pri tom!</p><p>- zisťovali sme, pravdu o údajných milencoch Adriany Sklenaříkovej</p><p>- moderátorka Alena Heribanová je v kuchyni nešťastná - prezradila prečo</p><p>- adeptky na titul Miss sa už trasú od nervozity. Prezradíme aké sú medzi nimi rozdiely</p><p> </p><p>A ďalšie zaujímavé pikošky zo sveta slovenského a zahraničného šoubiznisu. Sledujte TV JOJ dnes o 17:25!</p><p>

Alexandra Hinková

Pre ženu

Najčítanejšie