Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Pravdovravný Desperado šokuje! Ovláda už 12 rečí...
Zdielať na
TopStar

Pravdovravný Desperado šokuje! Ovláda už 12 rečí...

Tak tomu sa hovorí talent! Naučiť sa cudziu reč nie je jednoduché, no pre takého experta, akým je Desperado je to hračka. Podľa jeho slov sa dvanásť jazykov, ktoré údajne ovláda naučil ľavou zadnou! Vie tak už hovoriť japonsky aj fínsky...

Pred viac ako piatimi rokmi tvrdil vo vile Vyvolených, že ovláda 9 cudzích jazykov. Dnes ich je už podľa slov známeho Desperada 12! Polštinu, nórštinu, španielčinu, francúzštinu a mnoho ďalších rečí sa vraj naučil na potulkoch svetom. Jeho najvačším tromfom je však japonština!

Podľa jeho vlastných slov sa celý rok ako tanečník latinsko-amerických tancov presúval po krajine, ktorá ho ale vôbec nezaujala. Preto si ani veľmi nepamätá, ktoré konkrétne mestá navštívil. "Tým, že sme rok boli v Japonsku, tak sme ho celé obehali. Dajme tomu od juhu až po sever," tvrdí Desperado. 

Dvanásť mesiacov strávených ďaleko od domova mu spríjemňovala jeho vtedajšia priateľka z Fínska. Aj od nej sa čo-to naučil a do jeho životopisu si teda môže dopísať i ovládanie fínštiny. 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie