Skoro jasno
15°
Bratislava
Matúš
21.9.2024
Kristína Farkašová si splnila sen - pomohla psíkovi z útulku...
Zdielať na

Kristína Farkašová si splnila sen - pomohla psíkovi z útulku...

Zdroj: Kristína Farkašová si splnila sen, z útulku si zobrala Pompi

Každý z nás sníva. A mnohokrát v živote je snívanie to najkrajšie. Niektoré sny sa splnia, niektoré nie. Herečka Kristína Farkašová si jeden zo svojich snov splnila... A pomohla psíkovi z útulku.

Nikdy v živote som nemala dlhšie trvajúci sen ako tento: Mať psa. Odkedy som zistila, že pes existuje, chcela som psa. Keď sa ma niekto v detstve opýtal, že čo budem, keď budem veľká, povedala som, že pes. Namiesto toho, aby som chodila na klavír, chodila som venčiť psa.

Chodila som poza klavír. A ten pes bol imaginárny. Ale chodil pri nohe, dávala som mu v električke náhubok, čakal ma pred obchodom, kde som ho priväzovala imaginárnym vodítkom. A potom som bola veľká a sen som stále mala.

Kristína Farkašová si zobrala z útulku psíka - Pompi

A jedného dňa, krátko potom, ako som kvôli zápalom škaredým skončila na pohotovosti v Prahe (trošku citové vydieranie), som svojho vtedajšieho muža presvedčila, že sa ideme pozrieť do útulku. Len tak (do útulku sa nedá ísť pozrieť len tak...už vôbec nie na konkrétneho psa. Ale to som mu neprezradila, aby sa nezlakol)...

Zaujal vás príbeh talentovanej herečky Kristíny Farkašovej? Prečítajte si pokračovanie na internetovom portáli Nadácie TV JOJ.

Chcete prispieť? Tu je číslo účtu: 2222 1111/5200. ĎAKUJEME!!!

Najčítanejšie