Skoro jasno
23°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Nadácia TV JOJ: Podporme mladé talenty
Zdielať na

Nadácia TV JOJ: Podporme mladé talenty

Zdroj: noviny.sk

Má 15 rokov a pochádza z malej dedinky na východe Slovenska. Reč je o talentovanej Eve Jurkovej, ktorá v decembri reprezentovala Slovensko na Majstrovstvách sveta juniorov v stolnom tenise. Aj Evka patrí medzi najlepších juniorských slovenských športovcov, ktorých sa Nadácia TV JOJ rozhodla podporiť v rámci nového projektu Mladé športové talenty Slovenska.

Mladí talentovaní športovci na Slovensku narážajú na niekedy nezmyselne vytvorené regionálne bariéry. A to i napriek tomu, že vzhľadom na svoj vek dosahujú nadpriemerné športové výkony. Títo mladí športovci bez profesionálnej pomoci nemajú reálnu šancu uchádzať sa o podporu veľkých firiem, ktoré často prípadnú spoluprácu podmieňujú množstvom obchodných, marketingových a mediálnych podmienok.

Preto Nadácia TV JOJ spolu s agentúrou akzent media na vlastné náklady pripravili kampaň, v ktorej vyzývajú všetkých dobrých ľudí na Slovensku, aby sa stali sponzormi mladých športových talentov, akými sú Eva Jurková a ďalší teenageri, ktorí majú svoj veľký olympijský sen. Pomôcť môže každý, hoci len jediným eurom.

V prípade, že sa chcete stať sponzorom Mladých športových talentov Slovenska, váš príspevok môžete poslať na účet Nadácie TV JOJ. Číslo účtu je 2222 1111 / 5200. Nezabudnite uviesť variabilný symbol 6666.

Výšku príspevkov zverejní nadácia v priebehu leta 2011. Zároveň pripravuje vyhlásenie celonárodného castingu pre Mladé športové talenty Slovenska, ktoré sa môžu uchádzať o finančnú podporu. Výber tých najlepších bude mať v rukách porota, ktorú budú tvoriť predovšetkým slávni a úspešní slovenskí olympionici.

Viac informácií o projekte získate na adrese nadacia@nadacia.joj.sk alebo webstránke www.evajurkova.sk.

Pre ženu

Najčítanejšie