Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
SPIRIT HOTEL THERMAL SPA: Kvintesencia luxusného relaxu
Zdielať na

SPIRIT HOTEL THERMAL SPA: Kvintesencia luxusného relaxu

INZERCIA / SPIRIT HOTEL THERMAL SPA***** ponúka luxusný relax na najvyššej úrovni. 5-hviezdičkový superior wellness hotel na vás čaká medzi siedmimi malebnými jazerami obľúbeného maďarského termálneho kúpeľného mesta Sárvár! V tomto luxusnom wellness svete plnom úžasných zážitkov na vás čakajú kulinárske špeciality a wellness svet s 22 exkluzívnymi bazénmi.

KTO BY NECHCEL UNIKNÚŤ ZO VŠEDNÝCH DNÍ DO OCENENÉHO HOTELA SPIRIT?

Potrebujete pár dní, kedy si môžete oddýchnuť, načerpať nové sily, pripraviť sa na najkrajšie obdobie roka alebo nechať za sebou zhon sviatkov? Ak môžete, utečte z každodenného života a doprajte si pár dní, ktoré sú len a len o vás.

Nadčasová elegancia, moderný dizajn, exkluzívne prostredie, služby na svetovej úrovni, jedinečné wellness zážitky. To čaká hostí v v hoteli SpiritSárvári, v rozprávkovej krajine, na brehoch siedmich sárvárskych jazier. Jedinečná kúpeľná oáza hotela, liečivá voda z vlastnej studne, charizmatické izby a gurmánske jedlá reštaurácií dotvárajú päťhviezdičkový Spirit zážitok. Nie je náhoda, že v uplynulých dňoch získal hotel nie menej ako sedem prestížnych odborných ocenení na World Luxury Awards, ktoré oceňuje to najlepšie z luxusného hotelového priemyslu, svojim jedinečne elegantným prostredím a výnimočnými službami, medzi ktoré patrí aj Global Spa roka 2023 v najprestížnejšej kúpeľnej kategórii, kategórii hotel titul Luxusný vidiecky hotel roka.

Chceli by ste tráviť čas v pokoji zenových záhrad alebo medzi nežnými kvetmi?

Chceli by ste si vybrať farbu svojej izby? U nás v Spirite je to možné. Hotel Spirit, ktorý oslavuje svoje 15. narodeniny, tento rok kompletne zrenovuje svoje izby. Slávni maďarskí interiéroví dizajnéri vytvorili päť rôznych typov izieb, pretože každý sa cíti príjemne v inom prostredí, takže každej izbe dominuje jedinečná farebná schéma a štýl. Výberom rôznych miestností a nálad je teraz možné prispôsobiť relax. Keďže čas strávený v izbách je veľmi dôležitý, kladie sa dôraz na prírodné materiály, pohodlie a špeciálne osvetlenie.

V rámci rekonštrukcie stoja za zmienku aj individuálne navrhnuté útulné kinosály s teplými farbami a 70-palcovými televízormi. Po dni strávenom vo wellness všetko v špeciálne vybavenej izbe slúži k pohodlnému filmovému večeru. Zútulnite sa a vychutnajte si svoje obľúbené filmy.

Ponorte sa do wellness zážitkov!

Špecialitou Spirit Hotel Thermal Spa sú ocenené kúpele Oázis Spa, kde sa medzi 22 bazénmi nachádzajú vírivky, vnútorné a vonkajšie zážitkové bazény, 25-metrový plavecký bazén, vnútorné a vonkajšie termálne kúpele s orientálnou atmosférou. Jedinečný hotelový saunový svet ponúka 9 rôznych sáun a špeciálne saunové rituály a skutočnou špecialitou je saunový salónik s otvoreným krbom, kde si hostia môžu vychutnať zimnú krajinu pri praskajúcom ohni, takmer splývajúcu s prírodou. Liečivá voda Spirit získaná z našej vlastnej studne je bez chemikálií, ktorá je obzvlášť hodvábna a jemná na dotyk. Užite si príjemne teplý vonkajší termálny kúpeľ, príjemnú paru okolo vás, ktorá je v chladných dňoch jedinečným zážitkom. Ak chcete viac, vyskúšajte jednu z viac ako 100 wellness, medicínskych a kozmetických procedúr z celého sveta a cíťte sa ako znovuzrodení.

Čakajú na vás aj päťhviezdičkové gastronomické zážitky

Chceli by ste začať deň raňajkami so šampanským alebo zdravými ovocnými šťavami? Fantastické raňajky v Spirite budú určite zážitkom. Rovnako ako pôsobivý výber večerného bufetového stola. Vybrať si z množstva sezónnych príchutí, domácich a medzinárodných jedál nebude jednoduché. A keď sa večer skončí posedením pri krbe v salóne, rozhovorom pri lahodnom koktaile alebo pohári vína, budete radi, že ste si dopriali pár dní relaxu.


Najčítanejšie