Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Perverzná nahrávka. Mel Gibson tvrdí: Jej zverejnenie je ilegálne!
Zdielať na
TopStar

Perverzná nahrávka. Mel Gibson tvrdí: Jej zverejnenie je ilegálne!

Hercovi právnici teraz idú tvrdo za víťazstvom, exmilenku obvinia z trestného činu. Hrozí jej rok v base!

Je trestné nahrávanie účastníka komunikácie, ak o tom nie je informovaný. Také nahrávky môžu byť zamietnuté ako dôkaz pri vyšetrovaní. Tiež hrozí pokuta do 2,5-tisíc amerických dolárov, rok väzenia alebo oboje naraz.

Na tajné nahrávanie nemusí 2. stranu upovedomiť, ak môže dôjsť k odhaleniu trestného činu. Ako dôkaz poslúži, ak súd dvojici nariadil zákaz približovania sa a komunikovania, čo v prípade Gibsona a Grigorievy v súčasnosti platí. Ak však súd uzná túto výnimku, Melovi právnici budú chcieť dokázať, že jeho bývalá družka poskytla tento materiál médiám. 

Na audiozázname by malo byť počuť Gibsona (54), ako hovorí, že nikto neuverí jej tvrdeniam o tom, že ju udrel. Celú šokujúcu nahrávku si môžete pozrieť v priloženom videu.

Pred vyše dvoma mesiacmi sa 40-ročná speváčka a Gibson rozišli. Odvtedy sa hádajú o dcéru Luciu, ktorá má osem mesiacov. Grigorievová tvrdí, že herec ju viackrát udrel. Raz bol vraj úder taký silný, že prišla o zuby.     

V prípade zatiaľ nikoho nevzali do väzby ani neobžalovali z nejakého zločinu. Polícia v Los Angeles skúmala pásku s nahrávkou údajného incidentu.

Detektívi z úradu šerifa v Los Angeles začali preverovať obvinenia z vydierania, ktorého sa mala dopustiť bývalá družka Mela Gibsona. Ruskú speváčku Oksanu Grigorievovú vypočúvajú, potvrdil hovorca šerifa Steve Whitmore.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie